Vi gjør virksomheter synlige med attraktive nettsider!

Det gjøres mer enn 50 millioner søk i Google hver dag. Dette skaper en markedsplass hvor premissene settes av kundene.
CC BERLI leverer nettløsninger som inkluderer alle faser av prosjektet fra strategi og planlegging, til ferdig publisert nettside, optimalisering for Google-søk og aktiv annonsering i sosiale medier om dere ønsker det.

Nettsiden - din beste selger!

Med en moderne, proff og effektiv nettside bygges både tillit og omdømme.

Vær tilgjengelig

CC BERLI leverer nettløsninger som er optimalisert for PC om mobil, og som er sunne og raske!

Vurdert nettbutikk?

CC BERLI har gode løsninger for deg som vil etablere nettbutikk.

Opplæring

Ønsker du å publisere innhold på nettsiden etter at den er publisert gir vi nødvendig opplæring.

Identitet og visualisering

CC BERLI samarbeider med miljøer som bidrar med unike arbeider.

Synlighet i Google?

La oss lage en plan!

Fakta er gull!

Nettsider leveres med analyseverktøy som over tid gir informasjon om besøkenes adferd.

Kampanjer i sosiale medier

CC BERLI bistår med rådgivning, planlegging og gjennomføring.

Nettsiden er din beste selger!

Med en moderne, proff og effektiv nettside bygges både tillit og omdømme.
Tenk at nettsiden skal være for dem som ønsker å besøke den. - Hva er de opptatt av, og hvordan kan vi ivareta dem på best mulig måte? Jo, vi må møte dem med et relevant innhold som er lett å forstå, og vi må gjøre det enkelt å navigere seg frem til innholdet de søker. Er det en sånn nettside din bedrift har behov for? Ta kontakt!

Har du vurdert nettbutikk?

Har du en fysisk butikk allerede, og ser mulighetene i å utvide virksomheten med en nettbutikk er ikke terskelen så høy. CC BERLI har gode løsninger for deg som vil etablere nettbutikk med betalingsstøtte for bl.a. Visa, Mastercard og Vipps.

Ta deg godt ut på mobilen!

CC BERLI leverer nettsider som ivaretar en god brukeropplevelse fra både PC og mobil.

Vi gir opplæring

Ønsker du å kunne publisere innhold på nettsiden selv etter at den er publisert? Da setter vi av et par timer til opplæring. CC BERLI vil uansett alltid være en backup om det er behov for bistand.

Møt kundene med raske og sikre nettsider

Det forventes at nettsider laster raskt. Hvis ikke risikerer man at kundene ``snur i døra`` og velger oss bort. CC BERLI leverer webhosting med sikkerhetssertifikat (SSL) på raske servere.

Hvordan bli synlig i Google?

Det aller viktigste er at vi lager et godt og relevant innhold for kundene dine, og at dette innholdet optimaliseres for søk. Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å tilrettelegge innholdet på en måte som gjør det gjenkjennelig på relevante søk.

Google honorerer aktivitet

Google honorerer nettsider hvor det skjer noe. CC BERLI kan gjerne være en partner som regelmessige oppdaterer og publiserer innhold på bedriftens nettsider.

Bruk Google Bedriftsprofil

Du har sikkert opplevd å få opp bedriftsprofiler når du søker i Google. Med tilgang til bedriftsprofilen kan vi bestemme hvordan bedriften skal vises på Google Søk og i Google Maps.

Problemfrie nettsider

Alle nettsider trenger omsorg og pleie. CC BERLI tilbyr vedlikeholdsavtale som sikrer bedriftens nettsider et langt og god liv.

Fakta er gull!

CC BERLI leverer nettsider med analyseverktøy som over tid gir informasjon om besøkenes adferd. Det gjør oss bedre rustet til å videreutvikle nettstedet og fokusere på det de besøkende er opptatt av.

Foto, film og illustrasjon

Det er de visuelle elementene som løfter budskapet frem og som gir bedriften identitet. Kvalitet er derfor alltid i fokus når det skal velges foto, film og illustrasjoner til nettsider. CC BERLI samarbeider med dyktige freelancere som bidrar med unike arbeider. I tillegg benyttes billedarkiver m.m.

Logo og grafiske arbeider

Logoen er virksomhetens fingeravtrykk. Den er kjennetegnet vi alltid tar med oss inn i kommunikasjonen med kundene. CC BERLI samarbeider med freelance designere som utvikler logoer, grafiske profiler og trykksaker i de fleste formater.

Annonser i sosiale medier

CC BERLI bistår med rådgivning, planlegging og gjennomføringen av annonsekampanjer i Facebook, Instagram og LinkedIn.

Skreddersydde kurs

Har du deltatt på gründerkurs i regi av Agder Fylkeskommune en gang mellom 2012 og 2020 har du kanskje vært på kurs i web & sosiale medier hos meg allerede. CC BERLI tilbyr kurs skreddersydd din virksomhet på forespørsel.

Ta kontakt på telefon 928 74 440 eller send oss en e-post i dag!