Nøkkelen er å være synlig, troverdig og sette spor

Det gjøres mer enn 50 millioner søk i Google hver dag. Dette skaper en markedsplass hvor premissene settes av kundene. Derfor må din bedrift være på rett sted til rett tid. CC BERLI leverer nettløsninger som inkluderer alle faser av prosjektet hvor jeg tar dere med fra strategi og planlegging, til ferdig publisert nettside, optimalisering for Google-søk og aktiv annonsering i sosiale medier.

Nettsiden - din virksomhets DNA på nett

Med en nettside kan du nå ut til flere, raskere og komme under huden på kundene dine der de er. Dette er grunnen til at du i dag ikke har et valg. Du må være på nett, eller så finnes du ikke.

Oppnå synlighet i Google

Du driver innenfor et forretningsområde og vil ha kunder som etterspør dine varer og tjenester. CC BERLI leverer websider med søkemotoroptimalisert innhold som gir målrettet synlighet på søk i Google.

Vær tilgjengelig

Hvem gidder å bruke tid på en webside som ikke tilpasser seg mobilformatet eller som laster sent? CC BERLI har løsningene som gjør nettsiden din responsiv, sunn og rask.

Kjenn kundene dine

Om du ikke vet hvem som besøker nettsiden din kan du heller ikke tilpasse innholdet til deres behov. Websider fra CC BERLI er knyttet opp mot Googles Analyse-vertøy.

Identitet og visualisering

CC BERLI samarbeider med fotografer og illustratører i regionen, og håndplukker den eller de leverandørene som vil pass best for ditt nettsted.

Sosiale medier som markedskanal

SoMe er «hot» og et sted du har mulighet til å virkelig skape et konkurransefortrinn, – om det er «et grønt» tiltak eller om det er markedsføring av produkter og tjenester.

Vurdert nettbutikk?

Du har du alltid muligheten til å starte med å etablere en webside, for så å legge til en brukerfokusert nettbutikk med betalingsstøtte for bl.a. Visa, Mastercard og Vipps senere.

Vil du gjøre litt selv også?

Vil du være «hands on» og kunne publisere innhold og artikler på websiden din selv? CC BERLI tilbyr opplæring.

Nettsiden - ditt DNA på nett

Din nettside er virksomhetens digitale avtrykk, og den kanalen hvor du kan nå ut til flere, raskere og til og med komme under huden på kunden. Dette er grunnen til at du ikke lenger har et valg. Du må være på nett, eller så finnes du ikke. Jeg vet at ingenting kan gjøre mer inntrykk hos hos en kunde enn et glitrende øyeblikkk eller et fast håndtrykk. Derfor søker jeg å skape en slik gnisten for deg - på nett, slik at du kan sette spor som speiler din virksomhets DNA på nett.

Har du vurdert nettbutikk?

Vi vet at virksomheter utvikles over tid og at trender og muligheter i markedet må tilpasses. Derfor har du alltid muligheten til å starte med å etablere en nettside, for så å legge til en brukerfokusert nettbutikk med betalingsstøtte for bl.a. Visa, Mastercard og Vipps senere.

Synlighet i Google

Du driver innenfor et forretningsområde og vil ha kunder som etterspør dine varer og tjenester. For å få en mest mulig målrettet synlighet i Google leveres nettsiden din med søkemotoroptimalisert innhold.

Bruk Google Min Bedrift

Hvor ofte har du ikke søkt etter varer og tjenester i Google og fått opp oversikt med lokale leverandører? Der skal du være med din virksomhet også. Jeg kan hjelpe deg med å opprette/drifte din Google Min Bedrift-konto slik at du får flest mulig treff på lokale søk.

Et levende innhold teller!

Google honorerer nettsider som er aktive. Det gjør også dine kunder. CC BERLI kan bli din regelmessige partner for oppdatering og publisering av innhold på nettsiden din.

Vær tilgjengelig for kundene

Hvem gidder å bruke tid på en nettside som ikke er tilpasset mobilformatet? Alle nettsider fra CC BERLI er i responsivt design med tilpasninger for visning på mobil. Jeg vet at for mange bransjer er trafikk til nettsiden via mobil den viktigste.

Raske og sikre nettsider

Hvor tålmodig er du når du surfer på nettet? Jeg tipper du gir et nettstedet mellom 1 – 3 sekunder før du evt. klikker deg videre. Jeg vil ikke at ditt nettsted skal bli valgt bort på grunn av treg opplasting eller at nettstedet ditt fremstår som ikke sikkert. Derfor tilbyr jeg webhotell med raske nettsider og sikkerhetssertifikat (SSL).

Problemfrie nettsider

De fleste av oss har opplevd å få problemer med en programvare fordi den ikke er oppdatert eller at vi har hoppet over så mange versjoner at programvaren ikke lenger lar seg oppdatere. Sånn er det med nettsider også. Derfor tilbyr CC BERLI fast vedlikeholdsavtale som sikrer god drift av nettsiden og redusert risiko for hacking.

Nettstatistikken gir svar

Jeg treffer ofte på virksomheter som har nettsider, men som aldri har sett en statistikk for trafikken til nettstedet sitt. Når du vet hvor mange som besøker nettsiden din, hvor de kommer fra og hva de helst ser etter kan vi forbedre nettstedet ditt i forhold til dette. CC BERLI setter derfor alltid opp besøksstatistikk for nettsiden din.

Workshops og opplæring

Har du et ønske om å være «hands on» og kunne publisere innhold og artikler på nettsiden din? Vil du jobbe med annonsekampanjer i Google og sosiale medier? Vil du ha muligheten for å sende ut proffe nyhetsbrev? CC BERLI tilbyr workshops med en eller flere deltakere.

Skreddersydde kurs

Har du deltatt på gründerkurs i regi av Agder Fylkeskommune en gang mellom 2012 og 2020 har du kanskje vært på kurs i web & sosiale medier hos meg allerede. CC BERLI tilbyr kurs skreddersydd din virksomhet på forespørsel.

Foto, film og illustrasjon

Det er de visuelle elementene som løfter budskapet ditt frem og som gir deg identitet. Derfor tenker jeg alltid kvalitet når jeg velger foto, film og illustrasjoner til nettsiden din. CC BERLI samarbeider med en rekke dyktige freelancere som kan bidra med unike arbeider. I tillegg benyttes billedarkiver m.m.

Logo og grafiske arbeider

Logoen er virksomhetens fingeravtrykk. Den er kjennetegnet du alltid tar med deg inn i kommunikasjonen med kundene dine. CC BERLI samarbeider med freelance designere som utvikler logoer, grafiske profiler og trykksaker i de fleste formater.

Annonser i sosiale medier

SoMe er fortsatt hot og et sted du har mulighet til å virkelig skape et konkurransefortrinn. Om det er «et grønt» tiltak eller om det er markedsføring av produkter og tjenester. CC BERLI er din rådgiver og hjelper deg gjerne med planlegging og gjennomføringen av annonsekampanjer i Facebook, Instagram og LinkedIn.

Er du interessert i å vite hva vi kan gjøre for å synliggjøre din virksomheten på en attraktiv måte?