Gi kundene dine følelsen av å ha funnet den rette

Vi befinner oss i en verden hvor din virksomhet stadig må løpe fortere og samtidig klare seg med færre ressurser. Mer enn 90% av Norges befolkning bruker internett daglig og 80% har kjøpt varer og tjenester på nett siste 12 måneder.

Bli den utvalgte!

Du er ikke lengre en av få, men en av mange. Du vurderes visuelt og kjøpes på opplevelse. Det koster dermed å investere i kundene dine.

I CC BERLI vet vi hvordan du kan bygge broer og skape inntrykk med mening gjennom websiden og sosiale medier.

Fra gateplan til hele verden

Verden er i stadig endring og nye trender oppstår. Det er utfordrende å møte disse.

CC BERLI hjelper deg med å ta vare på bedriftens grunnleggende identitet og tilpasse denne til dagens kommunikasjonsplattformer. Det handler fortsatt om å bygge sten på sten – fra gateplan og til den store verden.

Din «markedsavdeling»

Mange bedrifter kan ikke forsvare å ha en egen markedsavdeling. Det er kostbart å ansette dedikert kompetanse.

CC BERLI er din medspiller for å drive innovativ og digital tilstedeværelse. Det gir deg muligheten til å fokusere på bedriftens kjernevirksomhet – med en fleksibel og dedikert rådgiver i ryggen.

CC BERLI leverer nettløsninger som inkluderer alle faser av prosjektet. Vi tar deg med fra strategi og planlegging til ferdig publisert nettside, optimalisert for Google-søk, måling av trafikk og aktiv annonsering i sosiale medier.
Er du interessert i å vite hva vi kan gjøre for å synliggjøre din virksomheten på en attraktiv måte?