Er du klar for nettbutikk? COVID-19 gjør spørsmålet ennå mer aktuelt

Covid-19 har snudd opp ned på verden slik vi kjenner den, og de fleste av oss føler på konsekvensen av viruset som har rammet oss. Butikker ble stengt og folk ble bedt om å holde seg hjemme. Butikkfolk er flittige og flinke folk, og etter at den første lammelsen har lagt seg, ser vi nå mye oppfinnsomhet i næringen. Det har resultert i nye kreative løsninger hvor flere butikker bruker Facebook og Instagram aktivt til å vise frem varene sine – på film.

Varer bestilles manuelt og leveres kanskje gjennom butikkdøren eller direkte hjem på døren. Det er ingen tvil om at dette fungerer – kanskje til og med veldig bra, men det er en krevende øvelse i lengden. Med en enkel nettbutikk vil det du nå har satt i gang kunne videreføres på en mer profesjonell måte hvor bestilling, betaling og utsendelse av varer forenkles betraktelig.

Med en nettbutikk kan du også laste opp produktkatalogen din i Facebook for på den måten å knytte Instagram-bildene direkte til produkter i nettbutikken. Da får du en ennå mer effektiv salgskanal.

Vurderer du å etablere nettbutikk og mulighetene som ligger i å markedsføre produkter på Facebook og Instagram?
Da bør vi ta en prat! Du treffer meg på 928 74 440 eller cathrine@ccberli.no.

Landingsside som brander butikken din
Shoppingside med flere produktkategorier
Produktside med enkel utsjekk og gjennomføring av handel

Her kan du se sapefabrikken.no live.